Son Yazılar
Son yazılar...
Anasayfa » » Neeko şampiyon tanıtımı

Neeko şampiyon tanıtımı




PASİF: BİNBİR SURAT


Neeko istediği takım arkadaşının şekline bürünebilir. Rakip şampiyonlara hasar vermek, onlardan hasar almak ya da Tohum Tuzağı veya Dolaşık Dikenler kullanmak illüzyonu sonlandırır ve bekleme süresini arttırır.






Q: TOHUM TUZAĞI


Neeko hedef bölgeye büyüyen ve rakiplere hasar veren bir tohum gönderir. Eğer tuzak bir rakibi katleder veya bir şampiyona ya da büyük canavara hasar verirse, en fazla iki kez daha yeşerir.

W: KANDIRIKÇI


Pasif: Her üçüncü normal saldırı ruh enerjisiyle çınlayarak ilave büyü hasarı verir ve Neeko'nun hareket hızını kısa süreliğine arttırır.

Aktif: Neeko kısa süreliğine gözden kaybolarak görünmez olur, hareket hızı kazanır ve seçtiği doğrultuda mevcut biçiminin bir kopyasını gönderir.

E: DOLAŞIK DİKENLER


Neeko belli bir yöne içinden geçtiği rakiplere hasar veren ve onları kısa süreliğine yere sabitleyen büyülü bir sarmal gönderir. Son isabet alan şampiyon daha uzun süreliğine sabitlenir.

Dolaşık Dikenler en az iki rakibe isabet ettiğinde boyutu, hızı ve sabitleme süresi artar.

R: RUH ÇİÇEĞİ


Neeko kendini ruhani öz ile donatmaya başlar. Kısa süre sonra havaya sıçrar, bir kalkan kazanır ve yakınındaki rakipleri yavaşlatır. Yere indiğinde enerjiyi serbest bırakarak alandaki rakiplere büyük miktarda hasar verir ve onları sersemletir.

Neeko Binbir Surat yeteneğiyle görüntüsünü değiştirdiyse rakipler başlangıçtaki güç toplama safhasını görmez.

NEEKO OYNARKEN


Neeko oynarken takım arkadaşlarının görüntüsüne bürünüp rakiplerini şaşırtabilir, renkli ve ilkel büyüleriyle zihinlerini allak bullak edebilirsin. Dolaşık Dikenler yeteneğinle karşına çıkan rakiplere çelme takıp hiç durmadan açan Ruh Çiçeği'nin can yakan yapraklarıyla onları oldukları yere sabitle. Canın biraz daha heyecan verici bir şeyler çektiğinde Binbir Surat yeteneğini kullanarak bir takım arkadaşının görüntüsüne bürün ve yeni maceralara koyul.

Merakın rakiplerini ürkütüp onları çatışmaya çektiğinde Kandırıkçı'nın kopyasını kullanarak kafalarını karıştırmaya devam et ve çok özel bir sürpriz için yeniden konum al. Artık ortaya çıkma zamanının geldiğine karar verdiğindeyse çatışmanın tam ortasına dal ve Ruh Çiçeği yeteneğinle rakiplerini serseme çevir.

TANITIM YAPAN:robinhood2015
Anonim isminde yorum yapmak isteyenler yorum başına isim yazarlarsa sizlere hitap edebilelim :

4 yorum:

  1. Pırıltı Şenliği
    Zoe'nin bir yetenek kullandıktan sonraki ilk normal saldırısı ilave büyü hasarı verir.
    Uçarı Yıldız
    Bedel: 50/55/60/65/70 Mana
    Menzil: 800

    Zoe bir atış yapar ve atış havadayken onu yönlendirebilir. Atış düz bir hatta ne kadar çok ilerlerse o kadar fazla hasar verir.

    Kat ettiği mesafe arttıkça hasarı da artan bir atış yapar ve bu atış 0 (+60% Yetenek Gücü) ila 0 (+150% Yetenek Gücü) Büyü Hasarı verir. İlk hedefin yakınlarındaki rakipler %80 Hasar alır.Atışı Zoe'nin yakınındaki bir konuma yönlendirmek için bu yeteneği yeniden kullan.Uçarı Yıldız hasarı, hem yetenek seviyesi hem de Zoe'nin seviyesine göre hesaplanır.Q YU R İLE KULLANILABİLİR

    Büyü Hırsızı
    Bedel: 0 Mana
    Menzil: 3000/4500/6000/3000/3000

    Zoe rakiplerinin sihirdar büyüsü ve aktife sahip eşya kalıntılarını toplayıp onları bir defalığına kullanabilir. Her sihirdar büyüsü kullanışında en yakındaki hedefe yönelen 3 atış yapar.

    Rakiplerin sihirdar büyülerini ve eşyaların aktiflerini kullanmaları, 40 saniye boyunca yerde kalan büyü küreleri düşürmelerine neden olur. Ayrıca Zoe'nin biçtiği bazı minyonlar da büyü küreleri düşürür.
    Aktif: Bir büyü küresini almak, o büyüyü bir defa kullanabilmeyi sağlar.
    Pasif: Zoe bir sihirdar büyüsü veya Büyü Hırsızı yeteneğini kullandığında [object Object] saniyeliğine %30/40/50/60/70 Hareket Hızı kazanır. Aynı zamanda hedefine yönelerek toplamda 75/105/135/165/195 (+40% Yetenek Gücü) büyü hasarı veren 3 atış yapar. Her atış Pırıltı Şenliği etkisi uygulayabilir.Hareket hızı ilavesi ve atış hasarı, yetenek seviyesine bağlı olarak artar.
    Hınzır Uyku Baloncuğu
    Bedel: 80 Mana
    Menzil: 800

    Hedefi önce uyuşturur sonra uyutur. Uykuyu bölen ilk hasar, belli bir sınıra kadar ikiye katlanır.

    Voleyle gönderdiği baloncuk 60/100/140/180/220 (+40% Yetenek Gücü) Büyü Hasarı verir veya hiçbir şeye isabet etmezse bir kapan olarak kalır. Bir duvar üstünden uçarken baloncuğun menzili artar.Bir aradan sonra kurbanı 2 saniyeliğine uykuya dalar. Saldırı ve yetenek isabetleri uykuyu bozarak iki kat hasar verir. Katlanan hasar miktarı en fazla 60/100/140/180/220 (+40% Yetenek Gücü) İlave Gerçek Hasar olabilir.
    Bi' Ordayım Bi' Burda
    Bedel: 50 Mana
    Menzil: 575

    1 saniyeliğine yakındaki bir konuma ışınlanır, sonra ilk yerine döner.

    1 saniyeliğine yakındaki bir konuma ışınlanır, ardından yerine dönersin.Zoe bu sırada yetenek kullanıp saldırı yapabilir ama hareket edemez. Aynı zamanda duvarların ötesini görebilir.

    YanıtlaSil

  2. Suikastçının Damgası
    Bir şampiyona yetenek hasarı vermek, hedefin etrafında enerji halkası oluşturur. Bu halkadan geçmek Akali'nin bir sonraki normal saldırısına ilave menzil ve hasar sağlar.
    Beş Nokta Saldırısı
    Bedel: 100/95/90/85/80 {{ abilityresourcename }}
    Menzil: 550

    Akali beş kunai fırlatarak ilave saldırı gücü ve yetenek gücüne bağlı olarak hasar verip yavaşlatma etkisi uygular. Beş Nokta Saldırısı, Akali'nin enerjisi azami düzeye yakınken kullanıldığında onu iyileştirir.

    Kunailerini belli bir açıyla fırlatarak {{ damage }} Büyü Hasarı verir. Saldırının uç noktasındaki rakipler kısa süreliğine yavaşlar.Akali, yeteneği enerjisi azami düzeye yakınken kullandığında ayrıca {{ healthrestore }} Can yeniler.En yüksek yetenek seviyesinde minyon ve canavarlara {{ miniondamage }} Hasar verir.
    Alacakaranlık Perdesi
    Bedel: {{ energyrestore }} Enerji yeniler
    Menzil: 350

    Akali bir duman perdesi oluşturur. Perdenin içindeyken Akali görünmez olur, rakiplerin yetenekleri veya saldırıları ile hedef alınamaz hale gelir ve hareket hızı kazanır. Saldırmak veya yetenek kullanmak Akali'yi kısa süreliğine açığa çıkarır.

    Bir duman bombası atarak {{ baseduration }} saniye süren ve giderek yayılan bir duman örtüsü oluşturur.Duman, Akali'yi rakiplerinin görüşüne karşı maskeler ve ona %20/25/30/35/40 Hareket Hızı sağlar.Maskelenmek veya bu durumdan çıkmak, Perde'nin süresini uzatır.
    Çevik Silah
    Bedel: 30 {{ abilityresourcename }}
    Menzil: 825

    Geriye doğru sıçrayarak fiziksel hasar veren bir shuriken fırlatırsın. İsabet alan ilk rakip veya duman bulutu işaretlenir. Yeteneği yeniden kullandığında işaretli hedefe atılarak aynı hasarı tekrar verirsin.

    Geriye doğru sıçrayarak {{ damage }} Fiziksel Hasar veren bir shuriken fırlatırsın ve isabet alan son rakip veya duman bulutunu işaretlersin.
    Yeniden kullanım: İşaretli hedefe atılıp aynı hasarı tekrar verirsin.
    Kusursuz İnfaz
    Bedel: Bedelsiz
    Menzil: 575

    Akali belli bir doğrultuda sıçrayarak isabet alan rakipleri sersemletir ve onlara hasar verir. Yeniden kullanım: Akali belli bir doğrultuda atılır ve isabet alan bütün rakipleri infaz eder.

    İki hücum: İlk hücumda üstünden atladığı rakipleri kısa süreliğine sersemletir ve onlara {{ cast1damage }} Fiziksel Hasar verir. Akali {{ cooldownbetweencasts }} saniyenin ardından yeniden hücum edebilir.İkincisindeyse rakiplerini infaz eden bir saldırı gerçekleştirerek eksik can miktarlarına bağlı olarak {{ cast2damagemin }} ila {{ cast2damagemax }} Büyü Hasarı verir.

    YanıtlaSil

35 dk. simge kazan

lol simge kazan

Popüler Yayınlar

yorumlar

 
Sponsor Linkleri : bedavalolkod | LoL indirim | Link Ekle
Copyright © 2013. lol simge kazan - All Rights Reserved
Hazırlayan Konuburada Güncel Blog Güncel Blog
Proudly powered by Blogger