Son Yazılar
Son yazılar...
Anasayfa » » Zoe şampiyon tanıtımı

Zoe şampiyon tanıtımı


Pırıltı Şenliği
Zoe'nin bir yetenek kullandıktan sonraki ilk normal saldırısı ilave büyü hasarı verir.



Uçarı Yıldız


Zoe bir atış yapar ve atış havadayken onu yönlendirebilir. Atış düz bir hatta ne kadar çok ilerlerse o kadar fazla hasar verir.

Kat ettiği mesafe arttıkça hasarı da artan bir atış yapar ve bu atış 0 (+60% Yetenek Gücü) ila 0 (+150% Yetenek Gücü) Büyü Hasarı verir. İlk hedefin yakınlarındaki rakipler %80 Hasar alır.Atışı Zoe'nin yakınındaki bir konuma yönlendirmek için bu yeteneği yeniden kullan.Uçarı Yıldız hasarı, hem yetenek seviyesi hem de Zoe'nin seviyesine göre hesaplanır.Q YU R İLE KULLANILABİLİR

Büyü Hırsızı

Zoe rakiplerinin sihirdar büyüsü ve aktife sahip eşya kalıntılarını toplayıp onları bir defalığına kullanabilir. Her sihirdar büyüsü kullanışında en yakındaki hedefe yönelen 3 atış yapar.

Rakiplerin sihirdar büyülerini ve eşyaların aktiflerini kullanmaları, 40 saniye boyunca yerde kalan büyü küreleri düşürmelerine neden olur. Ayrıca Zoe'nin biçtiği bazı minyonlar da büyü küreleri düşürür.
Aktif: Bir büyü küresini almak, o büyüyü bir defa kullanabilmeyi sağlar.
Pasif: Zoe bir sihirdar büyüsü veya Büyü Hırsızı yeteneğini kullandığında [object Object] saniyeliğine %30/40/50/60/70 Hareket Hızı kazanır. Aynı zamanda hedefine yönelerek toplamda 75/105/135/165/195 (+40% Yetenek Gücü) büyü hasarı veren 3 atış yapar. Her atış Pırıltı Şenliği etkisi uygulayabilir.Hareket hızı ilavesi ve atış hasarı, yetenek seviyesine bağlı olarak artar.

Hınzır Uyku Baloncuğu

Hedefi önce uyuşturur sonra uyutur. Uykuyu bölen ilk hasar, belli bir sınıra kadar ikiye katlanır.

Voleyle gönderdiği baloncuk 60/100/140/180/220 (+40% Yetenek Gücü) Büyü Hasarı verir veya hiçbir şeye isabet etmezse bir kapan olarak kalır. Bir duvar üstünden uçarken baloncuğun menzili artar.Bir aradan sonra kurbanı 2 saniyeliğine uykuya dalar. Saldırı ve yetenek isabetleri uykuyu bozarak iki kat hasar verir. Katlanan hasar miktarı en fazla 60/100/140/180/220 (+40% Yetenek Gücü) İlave Gerçek Hasar olabilir.

Bi' Ordayım Bi' Burda

1 saniyeliğine yakındaki bir konuma ışınlanır, sonra ilk yerine döner.

1 saniyeliğine yakındaki bir konuma ışınlanır, ardından yerine dönersin.Zoe bu sırada yetenek kullanıp saldırı yapabilir ama hareket edemez. Aynı zamanda duvarların ötesini görebilir.

 TANITIM YAPAN:robinhood2015
Anonim isminde yorum yapmak isteyenler yorum başına isim yazarlarsa sizlere hitap edebilelim :

0 yorum:

Yorum Gönder

35 dk. simge kazan

lol simge kazan

Popüler Yayınlar

yorumlar

 
Sponsor Linkleri : bedavalolkod | LoL indirim | Link Ekle
Copyright © 2013. lol simge kazan - All Rights Reserved
Hazırlayan Konuburada Güncel Blog Güncel Blog
Proudly powered by Blogger