Son Yazılar
Son yazılar...
Anasayfa » » Akali şampiyon tanıtımı

Akali şampiyon tanıtımı






Suikastçının Damgası
Bir şampiyona yetenek hasarı vermek, hedefin etrafında enerji halkası oluşturur. Bu halkadan geçmek Akali'nin bir sonraki normal saldırısına ilave menzil ve hasar sağlar.




Beş Nokta Saldırısı




Akali beş kunai fırlatarak ilave saldırı gücü ve yetenek gücüne bağlı olarak hasar verip yavaşlatma etkisi uygular. Beş Nokta Saldırısı, Akali'nin enerjisi azami düzeye yakınken kullanıldığında onu iyileştirir.

Kunailerini belli bir açıyla fırlatarak {{ damage }} Büyü Hasarı verir. Saldırının uç noktasındaki rakipler kısa süreliğine yavaşlar.Akali, yeteneği enerjisi azami düzeye yakınken kullandığında ayrıca {{ healthrestore }} Can yeniler.En yüksek yetenek seviyesinde minyon ve canavarlara {{ miniondamage }} Hasar verir.




Alacakaranlık Perdesi




Akali bir duman perdesi oluşturur. Perdenin içindeyken Akali görünmez olur, rakiplerin yetenekleri veya saldırıları ile hedef alınamaz hale gelir ve hareket hızı kazanır. Saldırmak veya yetenek kullanmak Akali'yi kısa süreliğine açığa çıkarır.

Bir duman bombası atarak {{ baseduration }} saniye süren ve giderek yayılan bir duman örtüsü oluşturur.Duman, Akali'yi rakiplerinin görüşüne karşı maskeler ve ona %20/25/30/35/40 Hareket Hızı sağlar.Maskelenmek veya bu durumdan çıkmak, Perde'nin süresini uzatır.

Çevik Silah




Geriye doğru sıçrayarak fiziksel hasar veren bir shuriken fırlatırsın. İsabet alan ilk rakip veya duman bulutu işaretlenir. Yeteneği yeniden kullandığında işaretli hedefe atılarak aynı hasarı tekrar verirsin.

Geriye doğru sıçrayarak {{ damage }} Fiziksel Hasar veren bir shuriken fırlatırsın ve isabet alan son rakip veya duman bulutunu işaretlersin.
Yeniden kullanım: İşaretli hedefe atılıp aynı hasarı tekrar verirsin.

Kusursuz İnfaz




Akali belli bir doğrultuda sıçrayarak isabet alan rakipleri sersemletir ve onlara hasar verir. Yeniden kullanım: Akali belli bir doğrultuda atılır ve isabet alan bütün rakipleri infaz eder.

İki hücum: İlk hücumda üstünden atladığı rakipleri kısa süreliğine sersemletir ve onlara {{ cast1damage }} Fiziksel Hasar verir. Akali {{ cooldownbetweencasts }} saniyenin ardından yeniden hücum edebilir.İkincisindeyse rakiplerini infaz eden bir saldırı gerçekleştirerek eksik can miktarlarına bağlı olarak {{ cast2damagemin }} ila {{ cast2damagemax }} Büyü Hasarı verir.

TANITIM YAPAN:robinhood2015
Anonim isminde yorum yapmak isteyenler yorum başına isim yazarlarsa sizlere hitap edebilelim :

3 yorum:

  1. Garen Şampiyon Tanıtımı

    Pasif: Metanet
    Garen bir süre hasar görmez veya rakiplerin yeteneklerinden isabet almazsa, her saniye toplam can değerinin belli bir yüzdesini geri kazanır. Minyonlardan gelen hasar Metanet'i durdurmaz.

    Q: Amansız Hücum
    Bedel: Bedelsiz
    Menzil: 300

    Garen'in hareket hızında artış meydana gelir ve kendisini etkileyen tüm yavaşlatma etkilerinden kurtulur. Bir sonraki saldırısı rakibinin hayati bir organına denk gelerek ek hasar verir ve rakibi susturur.

    W: Cesaret
    Bedel: Bedelsiz
    Menzil: 20

    Garen rakip katlettikçe zırh ve büyü direncini pasif olarak arttırır. Ayrıca bu yeteneği etkinleştirdiğinde bir anlığına büyük miktarda anlık sıvışma ile hasar azaltma kazanır. Ardından daha uzun bir süre etkili olan daha az bir hasar azaltma elde eder.

    E: Yargı
    Bedel: Bedelsiz
    Menzil: 325

    Garen kılıcıyla bir ölüm dansı yaparak bu süre boyunca çevresindekilere hasar verir ve isabet alan rakip şampiyonların zırhlarını eksiltir.

    Garen 3 saniye boyunca kılıcıyla kendi etrafında döner.

    R: Demacia'nın Adaleti
    Bedel: Bedelsiz
    Menzil: 400

    Karşı takımdan birini en son katleden rakip şampiyon Baş Kötü olur. Garen'in saldırıları, bu şampiyona gerçek hasar verir.

    Garen Demacia'nın kudretini çağırarak ölümcül vuruş gerçekleştirir ve hedefin eksik Can miktarına bağlı olarak hasar verir. Hedef Baş Kötü ise gerçek hasar alır.

    Tanıtım Yapan:Xsentius

    YanıtlaSil
  2. Xsentius
    skiller arasında yorumlar yok burda tanıtımdan ziyade kopyala yapıştır olmus her skil için ayrı yorum yapın mesela q ne işe yaradığını yazdıktan sonra garen hızlanır rakibi susturur vs q tanıtımını yaptıktan sonra enterla boşluk bırakın sonra oyundaki oynandığı gibi yazın çizin söz sizde
    bu tanıtım yeterli değil lütfen tekrardan tanıtım yapınız

    YanıtlaSil
  3. 1xBet Korean Review by legalbet.co.kr
    1xbet korean review 바카라 is a 바카라 scam with no registration bonus. You can win your prize and 1xbet win real money if you make a qualifying deposit.

    YanıtlaSil

35 dk. simge kazan

lol simge kazan

Popüler Yayınlar

yorumlar

 
Sponsor Linkleri : bedavalolkod | LoL indirim | Link Ekle
Copyright © 2013. lol simge kazan - All Rights Reserved
Hazırlayan Konuburada Güncel Blog Güncel Blog
Proudly powered by Blogger