Son Yazılar
Son yazılar...
Anasayfa » » sylas lol kod

sylas lol kod


“Bir zamanlar mahkumdum. Tıpkı senin gibi. Korkaklar ve ikiyüzlüler tarafından bir deliğe tıkılmıştım. Sırf böyle doğduğum için beni ölüme terk etmişlerdi. Hayatımdaki tek gaye intikamdı. Zincirlerimden başka kaybedecek hiçbir şeyim yoktu. Ancak devrimimizin ardından bu zincirler hepimizi özgürlüğe kavuşturacak. Ve bize bir daha asla pranga vuramayacaklar.”




LoL yeni şampiyonu Sylas: 

İsyanın ZinciriPatlama Lux hariç çevredeki herkesi öldürdü

Her neyse, Sylas çocuk yaşta karıştığı bir cinayetten sonra uzunca süre kaçmak zorunda kalmıştı. Demacia’nın en çok aranan isimlerinden biri olan Sylas, çok geçmeden büyücüler tarafından yakalanmış, küçüş yaşta hapise atılmıştı. Hapishanedeyken, hapishanenin sihirleri önleyici zincirleri yüzünden yeteneklerini kullanamıyordu. Bu süreçte Lux (evet bildiğimiz Lux) Sylas’ı ziyaret etmeye başladı ve zamanla ikili arasında bir bağ oluştu. Lux, Sylas’ın güçlerini kontrol etmesini öğretecek ve onu dış dünyaya hazırlayacaktı.

Sylas sonunda yeteneklerini nasıl kullanması gerektiğini öğrendi. Artık büyük patlama için her şey hazırdı. Sylas, yaşamına devam etmek için özel yeteneklerini kullandı ve gerçekleştirdiği patlama ile hapishaneden kurtulmayı başardı. Patlama, Lux hariç çevredeki herkesi öldürdü.

kod:kod:REP-TR-20-MPCER7HMBG64Q55Y
Anonim isminde yorum yapmak isteyenler yorum başına isim yazarlarsa sizlere hitap edebilelim :

2 yorum:

35 dk. simge kazan

lol simge kazan

Popüler Yayınlar

yorumlar

 
Sponsor Linkleri : bedavalolkod | LoL indirim | Link Ekle
Copyright © 2013. lol simge kazan - All Rights Reserved
Hazırlayan Konuburada Güncel Blog Güncel Blog
Proudly powered by Blogger