Son Yazılar
Son yazılar...
Anasayfa » » Lee Sin şampiyon tanıtımı

Lee Sin şampiyon tanıtımı


Artçı Rüzgâr
Lee Sin'in bir yetenek kullandıktan sonraki 2 normal saldırısı, saldırı hızı kazandırır ve enerji iade eder.

Ses Dalgası:Q


 Lee Sin'in rakiplerinin yerini tespit etmek için yolladığı ses dalgası, çarptığı ilk rakibe fiziksel hasar verir. Ses Dalgası bir rakibe isabet ederse Lee Sin sonraki 3 saniye boyunca Titreşim Darbesi gerçekleştirebilir.
Titreşim Darbesi: Lee Sin, Ses Dalgası'nın isabet ettiği rakibin üstüne atılıp rakibin eksik can miktarına bağlı olarak fiziksel hasar verir.


Ses Dalgası: Lee Sin rakiplerinin yerini tespit etmek için düzensiz bir ses dalgası gönderir ve dalga, karşılaştığı ilk rakibe 50/75/100/125/150 (+100% ek Saldırı Gücü) Fiziksel Hasar vererek bu hedefe yönelik Gerçek Görüş sağlar. Ses Dalgası bir rakibe çarparsa, Lee Sin sonraki 3 saniye boyunca Titreşim Darbesi gerçekleştirebilir.
Titreşim Darbesi: Lee Sin, Ses Dalgası'nın isabet ettiği rakibin üstüne atılarak hedefin eksik can miktarına bağlı olarak 50/75/100/125/150 (+100% ek Saldırı Gücü) ila 100/150/200/250/300 (+200% ek Saldırı Gücü) Fiziksel Hasar verir.





Koruma Güdüsü / Demir İrade :W

Koruma Güdüsü: Lee Sin hedef takım arkadaşına atılarak kendini ve onu hasardan korur. Lee Sin, Koruma Güdüsü'nü kullandıktan sonraki 3 saniye boyunca Demir İrade kullanabilir.
Demir İrade: Lee Sin'in yoğun eğitimi, savaşta avantaj sağlar. Lee Sin 4 saniyeliğine can çalma ve can emme elde eder.

Koruma Güdüsü: Lee Sin dost bir hedefe doğru atılır. Dost hedef bir şampiyonsa, kendisiyle birlikte hedefi 2 saniyeliğine 55/110/165/220/275 (+80% Yetenek Gücü) hasardan korur ve Koruma Güdüsü'nün bekleme süresi %50 azalır. Koruma Güdüsü'nü kullandıktan sonra, Lee Sin sonraki 3 saniye boyunca Demir İrade kullanabilir.
Demir İrade: Lee Sin 4 saniyeliğine %10/15/20/25/30 Can Çalma ve Can Emme kazanır.

Fırtına / Sakatla E

Fırtına: Lee Sin yere vurarak büyü hasarı veren ve vurduğu her birimi görünür kılan bir şok dalgası yaratır. Fırtına bir rakibe vurursa, Lee Sin sonraki 3 saniye boyunca Sakatla yeteneğini kullanabilir.
Sakatla: Lee Sin, Fırtına'dan hasar alan yakındaki rakipleri sakatlayarak hareket hızlarını 4 saniyeliğine azaltır. Hareket hızı, etki süresi içinde normale döner.

Fırtına: Lee Sin yere vurarak 80/120/160/200/240 (+100% ek Saldırı Gücü) büyü hasarı veren bir şok dalgası yaratır. Fırtına bir rakibe isabet ederse, Lee Sin sonraki 3 saniye boyunca Sakatla yeteneğini kullanabilir.
Sakatla: Lee Sin, Fırtına'dan hasar alan yakındaki rakipleri sakatlayarak hareket hızlarını 4 saniyeliğine %20/30/40/50/60 azaltır. Hareket hızı bu süre boyunca yavaşça normale döner.

Ejderhanın Gazabı :R

Lee Sin güçlü bir döner tekmeyle hedefini geri savururarak, hedefe ve çarptığı bütün rakiplere fiziksel hasar verir. Hedefin çarpıştığı hedefler de kısa süreliğine havaya savrulur. Lee Sin oyuncuları harita dışına tekmelemese de, bu tekniği Jesse Perring'den öğrenmiştir.

Lee Sin güçlü bir döner tekmeyle hedefini geri savurarak hedefe {{ damage }} Fiziksel Hasar verir.Hedefin çarptığı rakipler de kısa süreliğine havaya savrulur ve {{ damage }} artı ilk hedefin ilave canının %{{ percenthpcarrythrough }} kadarına eşdeğer fiziksel hasar alır.


tanıtımı yapan:robinhood2015
Anonim isminde yorum yapmak isteyenler yorum başına isim yazarlarsa sizlere hitap edebilelim :

0 yorum:

Yorum Gönder

35 dk. simge kazan

lol simge kazan

Popüler Yayınlar

yorumlar

 
Sponsor Linkleri : bedavalolkod | LoL indirim | Link Ekle
Copyright © 2013. lol simge kazan - All Rights Reserved
Hazırlayan Konuburada Güncel Blog Güncel Blog
Proudly powered by Blogger