Son Yazılar
Son yazılar...
Anasayfa » » Katarina şampiyon tanıtımı

Katarina şampiyon tanıtımı


Açgözlü
Katarina'nın hasar verdiği bir şampiyon 3 saniye içinde katledilirse, Katarina'nın yeteneklerinin bekleme sürelerinde 15 saniye azalma meydana gelir.

Katarina yerden bir hançer alırsa, onu kullanarak rakiplerini biçer ve onlara büyü hasarı verir.





Sıçrayan Bıçak :Q

Bedel: Bedelsiz
Menzil: 625
  1. Katarina'nın hedefine attığı hançer yakındaki rakiplere sektikten sonra yere saplanır.


Katarina'nın fırlattığı hançer, hedefe ve yakınındaki 2 rakibe 75/105/135/165/195 (+30% Yetenek Gücü) büyü hasarı verir. Ardından hançer ilk hedefin arkasında yere saplanır.Hançer her zaman ilk hedefe isabet ettiği yönün aksi yönde 350 birim uzağa saplanır ve kaç defa sekerse seksin bu noktaya aynı sürede ulaşır.

Ölümcül Çeviklik: W

Bedel: Bedelsiz
Menzil: 25000
Katarina kısa süreliğine hareket hızında artış kazanır ve bulunduğu noktadan havaya bir hançer savurur.
Katarina havaya bir hançer savurarak 1.25 saniye içinde azalarak tükenecek şekilde %50/60/70/80/90 Hareket Hızı kazanır.

Shunpo : E

Bedel: Bedelsiz
Menzil: 725
Katarina bir anda hedefine ışınlanır ve bu hedef rakipse ona, değilse en yakındaki rakibe saldırır.Katarina göz açıp kapayıncaya kadar hedef takım arkadaşı, rakip veya hançere atılır. Hedef bir rakipse, Katarina saldırarak rakibe 15/30/45/60/75 (+50% Saldırı Gücü) (+25% Yetenek Gücü) büyü hasarı verir; aksi halde menzili dahilindeki en yakın rakibe saldırır.Yerden bir hançer aldığında Shunpo'nun bekleme süresi 0 saniye (%{{ f3*100 }}) azalır.Katarina hedefinin yakınındaki herhangi bir konuma atılabilir.

Ölüm Çiçeği

Bedel: Bedelsiz
Menzil: 550
Katarina bıçaklarını benzersiz bir hızla savurarak en yakındaki 3 şampiyona yoğunlaşır ve yüksek miktarda büyü hasarı verir.
Katarina bıçaklarını benzersiz bir hızla en yakındaki üç rakip şampiyona savurarak bıçak başına {{ damagecalc }} Büyü Hasarı verir.
{{ duration }} saniye içinde her rakibe verilen toplam hasar: {{ totaldamagecalc }} Büyü Hasarı.İsabet alan bütün rakiplerde iyileştirme etkilerini %40 azaltan Ağır Yaralar açar.
bu arada ince duvarlardan w atıp e ile geçebilirsiniz


tanıtımı yapan:robinhood2015
Anonim isminde yorum yapmak isteyenler yorum başına isim yazarlarsa sizlere hitap edebilelim :

1 yorum:

  1. PASİF: BİNBİR SURAT
    Neeko istediği takım arkadaşının şekline bürünebilir. Rakip şampiyonlara hasar vermek, onlardan hasar almak ya da Tohum Tuzağı veya Dolaşık Dikenler kullanmak illüzyonu sonlandırır ve bekleme süresini arttırır.
    Q: TOHUM TUZAĞI
    Neeko hedef bölgeye büyüyen ve rakiplere hasar veren bir tohum gönderir. Eğer tuzak bir rakibi katleder veya bir şampiyona ya da büyük canavara hasar verirse, en fazla iki kez daha yeşerir.
    W: KANDIRIKÇI
    Pasif: Her üçüncü normal saldırı ruh enerjisiyle çınlayarak ilave büyü hasarı verir ve Neeko'nun hareket hızını kısa süreliğine arttırır.

    Aktif: Neeko kısa süreliğine gözden kaybolarak görünmez olur, hareket hızı kazanır ve seçtiği doğrultuda mevcut biçiminin bir kopyasını gönderir.
    E: DOLAŞIK DİKENLER
    Neeko belli bir yöne içinden geçtiği rakiplere hasar veren ve onları kısa süreliğine yere sabitleyen büyülü bir sarmal gönderir. Son isabet alan şampiyon daha uzun süreliğine sabitlenir.

    Dolaşık Dikenler en az iki rakibe isabet ettiğinde boyutu, hızı ve sabitleme süresi artar.
    R: RUH ÇİÇEĞİ
    Neeko kendini ruhani öz ile donatmaya başlar. Kısa süre sonra havaya sıçrar, bir kalkan kazanır ve yakınındaki rakipleri yavaşlatır. Yere indiğinde enerjiyi serbest bırakarak alandaki rakiplere büyük miktarda hasar verir ve onları sersemletir.

    Neeko Binbir Surat yeteneğiyle görüntüsünü değiştirdiyse rakipler başlangıçtaki güç toplama safhasını görmez.
    NEEKO OYNARKEN
    Neeko oynarken takım arkadaşlarının görüntüsüne bürünüp rakiplerini şaşırtabilir, renkli ve ilkel büyüleriyle zihinlerini allak bullak edebilirsin. Dolaşık Dikenler yeteneğinle karşına çıkan rakiplere çelme takıp hiç durmadan açan Ruh Çiçeği'nin can yakan yapraklarıyla onları oldukları yere sabitle. Canın biraz daha heyecan verici bir şeyler çektiğinde Binbir Surat yeteneğini kullanarak bir takım arkadaşının görüntüsüne bürün ve yeni maceralara koyul.

    Merakın rakiplerini ürkütüp onları çatışmaya çektiğinde Kandırıkçı'nın kopyasını kullanarak kafalarını karıştırmaya devam et ve çok özel bir sürpriz için yeniden konum al. Artık ortaya çıkma zamanının geldiğine karar verdiğindeyse çatışmanın tam ortasına dal ve Ruh Çiçeği yeteneğinle rakiplerini serseme çevir.

    YanıtlaSil

35 dk. simge kazan

lol simge kazan

Popüler Yayınlar

yorumlar

 
Sponsor Linkleri : bedavalolkod | LoL indirim | Link Ekle
Copyright © 2013. lol simge kazan - All Rights Reserved
Hazırlayan Konuburada Güncel Blog Güncel Blog
Proudly powered by Blogger