Son Yazılar
Son yazılar...
Anasayfa » » sylas şampiyon tanıtımı

sylas şampiyon tanıtımı


sylas tanıtım: 

PASİF: PETRİSİT PATLAMASI

Sylas bir yetenek kullandıktan sonra gerçekleştirdiği ilk normal saldırısıyla birlikte zincirlerini sallayarak yakınındaki rakiplere hasar verir.


Q: KIRBAÇ ZİNCİR

Sylas zincirlerini savurarak rakiplerine hasar verir ve onları az miktarda yavaşlatır. Kısa bir gecikmenin ardından zincirlerin birleştiği nokta patlayarak rakiplerin üstündeki yavaşlatmanın etkisini arttırır ve onlara yeniden hasar verir.

W: KRAL KATİLİ

Sylas bir hedefe doğru atılarak güçlü bir vuruş yapar. Bu vuruş rakibe hasar verirken kendini iyileştirir. Rakibin canı azsa verilen hasar artar. Sylas'ın canı azsa iyileştirme miktarı artar.

E: FİRAR / KAÇIR

Sylas kısa bir mesafe boyunca atılır ve kalkan kazanır.

Kısa bir süreliğine yeteneği yeniden kullanarak zincirlerini savurabilir ve isabet alan ilk rakibi sersemletir, ona hasar verir ve kendini ona doğru çeker.

R: GASP

Sylas, rakibin ultisini kendisi kullanmak üzere gasp eder.

Ultileri gasp edilen rakipler onları kullanmaya devam edebilir. Sylas, Gasp her kullanılır olduğunda bir rakibin ultisini çalabilir; ancak aynı rakibin ultisini bir süreliğine yeniden gasp edemez.





Anonim isminde yorum yapmak isteyenler yorum başına isim yazarlarsa sizlere hitap edebilelim :

7 yorum:

  1. hobit
    ormancımı sup mu olucak acaba

    YanıtlaSil
  2. AnqaraLı,

    Editör sabırsızlıkla bekliyorum simge kazanmayı :))

    YanıtlaSil
  3. şuan yanın yapanrobinhood2015 var ondan sonra sizde yapabilirsiniz

    YanıtlaSil
  4. Düşene Tekme
    Zed'in, Can değeri %50'nin altına inmiş hedeflere yaptığı normal saldırılar, hedefin azami Can değerinin %6-10 kadarını ilave Büyü Hasarı olarak verir. Bu etki, aynı hedef üzerinde 10 saniyede sadece bir kez gerçekleşir. Keskin Shuriken
    Bedel: 75/70/65/60/55 {{ abilityresourcename }}
    Menzil: 900

    Zed ve gölgeleri shurikenlerini fırlatır.

    Her bir shuriken isabet ettiği bütün rakiplere hasar verir.

    Zed ve gölgelerinin fırlattığı shurikenlerin her biri, delip geçtiği ilk rakibe 80/115/150/185/220 (+90% ek Saldırı Gücü) Fiziksel Hasar, sonraki her ilave rakibe 48/69/90/110/132 (+54% ek Saldırı Gücü) Fiziksel Hasar verir. Canlı Gölge
    Bedel: 40/35/30/25/20 {{ abilityresourcename }}
    Menzil: 650

    Pasif: Zed ve gölgeleri bir rakibe aynı yeteneği isabet ettirdiğinde Zed enerji kazanır. Kullanılan her yetenek başına sadece bir defa enerji kazanılabilir.

    Aktif: Zed'in gölgesi ileri atılır ve birkaç saniye boyunca atıldığı noktada kalır. Canlı Gölge yeniden kullanıldığında Zed gölgesiyle yer değiştirir.

    Pasif: Zed ve gölgeleri bir rakibe aynı yeteneği isabet ettirdiğinde Zed 30/35/40/45/50 enerji kazanır. Kullanılan her yetenek başına sadece bir defa enerji kazanılabilir.
    Aktif: Zed'in gölgesi ileri atılır ve 5 saniye boyunca atıldığı noktada kalır. Canlı Gölge yeniden kullanıldığında Zed gölgesiyle yer değiştirir. Gölge Darbesi
    Bedel: 50 {{ abilityresourcename }}
    Menzil: 290

    Zed ve gölgeleri saldırarak yakındaki rakiplere hasar verir.

    Zed ve gölgelerinin vurduğu darbe, yakındaki rakiplere 70/95/120/145/170 (+80% ek Saldırı Gücü) Fiziksel Hasar verir.Zed'in darbesinin isabet ettiği her rakip şampiyon, Canlı Gölge'nin bekleme süresini 2 saniye azaltır.Bir gölgenin darbesinin isabet ettiği her rakip, 1,5 saniyeliğine %20/25/30/35/40 yavaşlar. Birden fazla darbe alan hedefler fazladan hasar almaz; ancak %30/37.5/45/52.5/60 yavaşlar. Ölüm İşareti
    Bedel: Bedelsiz
    Menzil: 625

    Zed hedef alınamaz hale gelerek bir rakip şampiyonun üzerine atılır ve onu işaretler. İşaret 3 saniyenin ardından tetiklenir ve hedef işaretliyken Zed'in ona verdiği tüm hasarın bir bölümünü tekrarlar.

    Zed hedef alınamaz hale gelir ve bir rakip şampiyona doğru atılarak hedefini işaretler. 3 saniye sonra işaret tetiklenir ve {{ rcalculateddamage }} + işaretin etkin olduğu süre boyunca Zed'in verdiği tüm hasarın %{{ rdamageamp*100 }} kadarına eşdeğer fiziksel hasar verir.Zed hedefine doğru atılırken ardında {{ rshadowdurationdisplayed }} saniye kalan bir gölge bırakır. Ölüm İşareti yeniden kullanıldığında Zed gölgesiyle yer değiştirir.
    Gölge Hasatçısı: Zed, Ölüm İşareti etkisindeyken katledilen en güçlü rakibin gölgesini hasat ederek {{ radgained }} Saldırı Gücü elde eder ({{ rflatadbonusgain }} + kurbanın saldırı gücünün %{{ rbonusadpercentgain*100 }} kadarı).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tanıtım yapan Keşke isminizi birinizi yazmış olsaniz :)

      Sil
  5. Açgözlü
    Katarina'nın hasar verdiği bir şampiyon 3 saniye içinde katledilirse, Katarina'nın yeteneklerinin bekleme sürelerinde 15 saniye azalma meydana gelir.

    Katarina yerden bir hançer alırsa, onu kullanarak rakiplerini biçer ve onlara büyü hasarı verir.
    Sıçrayan Bıçak
    Bedel: Bedelsiz
    Menzil: 625

    Katarina'nın hedefine attığı hançer yakındaki rakiplere sektikten sonra yere saplanır.

    Katarina'nın fırlattığı hançer, hedefe ve yakınındaki 2 rakibe 75/105/135/165/195 (+30% Yetenek Gücü) büyü hasarı verir. Ardından hançer ilk hedefin arkasında yere saplanır.Hançer her zaman ilk hedefe isabet ettiği yönün aksi yönde 350 birim uzağa saplanır ve kaç defa sekerse seksin bu noktaya aynı sürede ulaşır.
    Ölümcül Çeviklik
    Bedel: Bedelsiz
    Menzil: 25000

    Katarina kısa süreliğine hareket hızında artış kazanır ve bulunduğu noktadan havaya bir hançer savurur.

    Katarina havaya bir hançer savurarak 1.25 saniye içinde azalarak tükenecek şekilde %50/60/70/80/90 Hareket Hızı kazanır.
    Shunpo
    Bedel: Bedelsiz
    Menzil: 725

    Katarina bir anda hedefine ışınlanır ve bu hedef rakipse ona, değilse en yakındaki rakibe saldırır.

    Katarina göz açıp kapayıncaya kadar hedef takım arkadaşı, rakip veya hançere atılır. Hedef bir rakipse, Katarina saldırarak rakibe 15/30/45/60/75 (+50% Saldırı Gücü) (+25% Yetenek Gücü) büyü hasarı verir; aksi halde menzili dahilindeki en yakın rakibe saldırır.Yerden bir hançer aldığında Shunpo'nun bekleme süresi 0 saniye (%{{ f3*100 }}) azalır.Katarina hedefinin yakınındaki herhangi bir konuma atılabilir.
    Ölüm Çiçeği
    Bedel: Bedelsiz
    Menzil: 550

    Katarina bıçaklarını benzersiz bir hızla savurarak en yakındaki 3 şampiyona yoğunlaşır ve yüksek miktarda büyü hasarı verir.

    Katarina bıçaklarını benzersiz bir hızla en yakındaki üç rakip şampiyona savurarak bıçak başına {{ damagecalc }} Büyü Hasarı verir.
    {{ duration }} saniye içinde her rakibe verilen toplam hasar: {{ totaldamagecalc }} Büyü Hasarı.İsabet alan bütün rakiplerde iyileştirme etkilerini %40 azaltan Ağır Yaralar açar.
    bu arada ince duvarlardan w atıp e ile geçebilirsiniz

    YanıtlaSil
  6. Artçı Rüzgâr
    Lee Sin'in bir yetenek kullandıktan sonraki 2 normal saldırısı, saldırı hızı kazandırır ve enerji iade eder.
    Ses Dalgası / Titreşim Darbesi
    Bedel: 50 {{ abilityresourcename }}
    Menzil: 1100

    Ses Dalgası: Lee Sin'in rakiplerinin yerini tespit etmek için yolladığı ses dalgası, çarptığı ilk rakibe fiziksel hasar verir. Ses Dalgası bir rakibe isabet ederse Lee Sin sonraki 3 saniye boyunca Titreşim Darbesi gerçekleştirebilir.
    Titreşim Darbesi: Lee Sin, Ses Dalgası'nın isabet ettiği rakibin üstüne atılıp rakibin eksik can miktarına bağlı olarak fiziksel hasar verir.

    Ses Dalgası: Lee Sin rakiplerinin yerini tespit etmek için düzensiz bir ses dalgası gönderir ve dalga, karşılaştığı ilk rakibe 50/75/100/125/150 (+100% ek Saldırı Gücü) Fiziksel Hasar vererek bu hedefe yönelik Gerçek Görüş sağlar. Ses Dalgası bir rakibe çarparsa, Lee Sin sonraki 3 saniye boyunca Titreşim Darbesi gerçekleştirebilir.
    Titreşim Darbesi: Lee Sin, Ses Dalgası'nın isabet ettiği rakibin üstüne atılarak hedefin eksik can miktarına bağlı olarak 50/75/100/125/150 (+100% ek Saldırı Gücü) ila 100/150/200/250/300 (+200% ek Saldırı Gücü) Fiziksel Hasar verir.
    Koruma Güdüsü / Demir İrade
    Bedel: 50 {{ abilityresourcename }}
    Menzil: 700

    Koruma Güdüsü: Lee Sin hedef takım arkadaşına atılarak kendini ve onu hasardan korur. Lee Sin, Koruma Güdüsü'nü kullandıktan sonraki 3 saniye boyunca Demir İrade kullanabilir.
    Demir İrade: Lee Sin'in yoğun eğitimi, savaşta avantaj sağlar. Lee Sin 4 saniyeliğine can çalma ve can emme elde eder.

    Koruma Güdüsü: Lee Sin dost bir hedefe doğru atılır. Dost hedef bir şampiyonsa, kendisiyle birlikte hedefi 2 saniyeliğine 55/110/165/220/275 (+80% Yetenek Gücü) hasardan korur ve Koruma Güdüsü'nün bekleme süresi %50 azalır. Koruma Güdüsü'nü kullandıktan sonra, Lee Sin sonraki 3 saniye boyunca Demir İrade kullanabilir.
    Demir İrade: Lee Sin 4 saniyeliğine %10/15/20/25/30 Can Çalma ve Can Emme kazanır.
    Fırtına / Sakatla
    Bedel: 50 {{ abilityresourcename }}
    Menzil: 425

    Fırtına: Lee Sin yere vurarak büyü hasarı veren ve vurduğu her birimi görünür kılan bir şok dalgası yaratır. Fırtına bir rakibe vurursa, Lee Sin sonraki 3 saniye boyunca Sakatla yeteneğini kullanabilir.
    Sakatla: Lee Sin, Fırtına'dan hasar alan yakındaki rakipleri sakatlayarak hareket hızlarını 4 saniyeliğine azaltır. Hareket hızı, etki süresi içinde normale döner.

    Fırtına: Lee Sin yere vurarak 80/120/160/200/240 (+100% ek Saldırı Gücü) büyü hasarı veren bir şok dalgası yaratır. Fırtına bir rakibe isabet ederse, Lee Sin sonraki 3 saniye boyunca Sakatla yeteneğini kullanabilir.
    Sakatla: Lee Sin, Fırtına'dan hasar alan yakındaki rakipleri sakatlayarak hareket hızlarını 4 saniyeliğine %20/30/40/50/60 azaltır. Hareket hızı bu süre boyunca yavaşça normale döner.
    Ejderhanın Gazabı
    Bedel: -
    Menzil: 375

    Lee Sin güçlü bir döner tekmeyle hedefini geri savururarak, hedefe ve çarptığı bütün rakiplere fiziksel hasar verir. Hedefin çarpıştığı hedefler de kısa süreliğine havaya savrulur. Lee Sin oyuncuları harita dışına tekmelemese de, bu tekniği Jesse Perring'den öğrenmiştir.

    Lee Sin güçlü bir döner tekmeyle hedefini geri savurarak hedefe {{ damage }} Fiziksel Hasar verir.Hedefin çarptığı rakipler de kısa süreliğine havaya savrulur ve {{ damage }} artı ilk hedefin ilave canının %{{ percenthpcarrythrough }} kadarına eşdeğer fiziksel hasar alır.

    YanıtlaSil

35 dk. simge kazan

lol simge kazan

Popüler Yayınlar

yorumlar

 
Sponsor Linkleri : bedavalolkod | LoL indirim | Link Ekle
Copyright © 2013. lol simge kazan - All Rights Reserved
Hazırlayan Konuburada Güncel Blog Güncel Blog
Proudly powered by Blogger