Son Yazılar
Son yazılar...
Anasayfa » » Darius şampiyon tanıtımı

Darius şampiyon tanıtımı


Pasif: Darius, rakiplerine stratejik vuruşlar yaparak onların kanamasına neden olur. Rakiplerin üstünde azami Kanama biriktiğinde, Darius Noxus Kudreti kazanır ve verdiği hasar büyük ölçüde artar.

Her hasar vurduğunda kanama kazanır.



Q: Biçen Balta

Darius baltasını geniş bir çember halinde savurur. Baltanın keskin tarafının isabet ettiği rakipler, balta sapının isabet ettiği rakiplere göre daha fazla hasar alır. Darius, baltanın keskin tarafının isabet ettiği rakip şampiyon sayısına bağlı olarak iyileşir.

Dönen balta sayesinde hasarı artış gösterir

W: Kemik Kıran

Darius'un bir sonraki saldırısı rakibin atardamarına isabet eder. Rakip kanadıkça daha yavaş hareket eder.

Bu skilde yavaşlatma özelliği için kullanılır.

E: Tut Çek

Darius baltasını bileyerek verdiği fiziksel hasarın hedefin zırhının belli bir yüzdesini yok saymasını sağlar. Etkinleştirildiğinde, Darius baltasının çengeliyle rakipleri süpürür ve kendine doğru çeker.

Kendisine yakın olan rakibi üzerine çeker.

R: Noxus Giyotini

Darius bir rakip şampiyona doğru zıplar ve gerçek hasar veren ölümcül bir darbe indirir. Bu hasar, hedefte birikmiş Kanama yükü sayısına bağlı olarak artar. Darius, Noxus Giyotini ile öldürücü darbe yaparsa yeteneğin bekleme süresi kısa süreliğine sıfırlanır.

Darius sizi ultisiyle öldürdüğünde arkadaşlarınıza ondan uzak durmasını söyleyin. :)


Tanıtım Yapan: 3mr3ciX17
Anonim isminde yorum yapmak isteyenler yorum başına isim yazarlarsa sizlere hitap edebilelim :

2 yorum:

  1. Mana Bariyeri
    Blitzcrank'in can değeri %20'nin altına düşerse, Mana Bariyeri aktif hale gelir. Bu da 10 saniyeliğine manasının %50'sine eşit bir mana kalkanı yaratır. Mana Bariyeri 90 saniyede sadece bir kez ortaya çıkabilir.

    Roket El
    Bedel: 100 {{ abilityresourcename }}
    Menzil: 925

    Blitzcrank sağ elini ateşler; fırlayan el, yoluna çıkan bir rakibin hasar görmesine ve Blitzcrank'e doğru çekilmesine yol açar.

    Blitzcrank sağ elini ateşler. El, bir rakip birimle karşılaşırsa (+100% Yetenek Gücü) büyü hasarı verir ve sersemlettiği kurbanı Blitzcrank'e çeker.

    Gazla
    Bedel: 75 {{ abilityresourcename }}
    Menzil: 1

    Blitzcrank kendini aşırı yükleyerek büyük oranda Hareket ve Saldırı Hızı kazanır. Etki sona erdikten sonra, geçici olarak yavaşlar.

    Blitzcrank kendini aşırı yükleyerek 5 saniyeliğine Hareket Hızı ve Hareket Hızı avantajı, etkili olduğu süre içinde azalarak biter.Gazla sona erdiğinde Blitzcrank'ın Hareket Hızı 1.5 saniyeliğine %30 azalır ve saldırı hızı kazanır

    Güç Yumruğu
    Bedel: 25 {{ abilityresourcename }}
    Menzil: 300

    Blitzcrank yumruğuna güç vererek bir sonraki saldırısının iki kat hasar vermesini ve hedefini havaya savurmasını sağlar.

    Blitzcrank yumruğuna güç vererek bir sonraki saldırısının, toplam saldırı gücünün iki katı hasar vermesini ve hedefini havaya savurmasını sağlar.

    Statik Alan
    Bedel: 100 {{ abilityresourcename }}
    Menzil: 600

    Pasif olarak yıldırımların yakındaki bir rakibe hasar vermesini sağlar. Ayrıca, Blitzcrank bu yeteneği etkinleştirerek, yakındaki rakiplere hasar verip, onları 0,5 saniyeliğine susturabilir. Ama bu durumda, Statik Alan yeniden kullanılabilir hale gelene kadar pasif yıldırımlar ortaya çıkmaz.

    Pasif: Blitzcrank'ın kaçırdığı elektrikle oluşan yıldırımlar, her 2,5 saniyede bir yakınındaki rasgele bir rakibe (+20% Yetenek Gücü) büyü hasarı verir.
    Aktif: Çevredeki rakip birimlere (+100% Yetenek Gücü)büyü hasarı verir ve onları 0,5 saniyeliğine susturur. Pasif etki, bekleme süresinde ortaya çıkmaz. ulti pasifi ile yanlışıkla çalbilirsiniz.

    YanıtlaSil
  2. Blitzcrank'tanıtımı yeterli değil sadece kopyala yapıştır olmuş bu bilgileri biz heryerde bulabiliyoruz sizin yorumlarınızı merak ediyoruz her skil altına yorumlar yazın açıklayın nasıl oynanır ne işe yarar neler yapar ne yapmaz nasıl kullanılmalı vs tekrardan yapılmalıdır lütfen

    YanıtlaSil

35 dk. simge kazan

lol simge kazan

Popüler Yayınlar

yorumlar

 
Sponsor Linkleri : bedavalolkod | LoL indirim | Link Ekle
Copyright © 2013. lol simge kazan - All Rights Reserved
Hazırlayan Konuburada Güncel Blog Güncel Blog
Proudly powered by Blogger