Son Yazılar
Son yazılar...
Anasayfa » » Thresh şampiyon tanıtımı

Thresh şampiyon tanıtımı


Pasifi :Felaket

Thresh yakınında ölen rakiplerin ruhlarını toplayarak, kalıcı olarak Zırh ve Yetenek Gücü kazanır.

 

Q:Ölüm Cezası

Thresh bir rakibi zinciriyle bağlar ve kendine doğru çeker. Bu yeteneğin ikinci kez etkinleştirilmesi, Thresh'in rakibe doğru çekilmesini sağlar.

Thresh tırpanını fırlatarak 80/120/160/200/240 (+50% Yetenek Gücü) büyü hasarı verir, Gerçek Görüş kazanır ve isabet alan ilk hedefi sersemletip 1.5 saniye boyunca kendisine doğru çeker.Bu yetenek yeniden kullanıldığında Thresh, bağlanan rakibe doğru çekilir.Ölüm Cezası bir rakibe isabet ederse bekleme süresi 3 saniye azalır.

 Thresh q su çok işe yarar bir okadarda mahharetlidir tutturması bazen öyle bir pozizyon olurki adam ya sizn q kafa atıcak yada yakalanacak işte en çokta hoşuma gitti an o an

 W: Karanlık Geçiş

Thresh'in fırlattığı fener, yakındaki dost şampiyonları hasardan korur. Takım arkadaşları fenere tıklayarak Thresh'e doğru fırlayabilir.

Thresh fenerini hedef konuma fırlatır. Takım arkadaşlarından biri fenere tıklarsa, Thresh bu takım arkadaşı ile feneri kendine çeker

.Fener, Thresh'e ve fenerin yanına gelen bir takım arkadaşına 4 saniye boyunca en fazla 60/100/140/180/220 (+0) hasar emebilen bir kalkan verir. Kalkanın sağladığı koruma miktarı, Thresh'in topladığı ruh sayısına bağlı olarak artar.

 Thresh w su fener atıp ya kalkan verirsiniz arkadaşınıza yada fenere tıklayıp takımızdan bir diğer arkadaşı ordan alıp yanınıza getirirsiniz ama baskın için kullanılır ama tehlikeli bölgeden dost çıkarmak için 

E: Derisini Yüz

Thresh'in saldırıları giderek güçlenerek, saldırılar arasında beklediği süre arttıkça daha fazla hasar verir. Etkinleştirildiğinde, Thresh zincirini sallayarak tüm rakipleri darbe yönünde savurur.

Pasif: Thresh'in normal saldırıları, çatışma dışı kaldığı zamanlarda biriken 0 ila 0 (+0) fazladan büyü hasarı verir. Bu değer, toplanan ruh sayısı artı toplam saldırı gücü değerinin %100/125/150/175/200 kadarına çıkabilen bir değere eşittir.

Aktif: Thresh arkasından başlayan bir hat üzerinde 65/95/125/155/185 (+40% Yetenek Gücü) büyü hasarı verir. İsabet alan rakipler savurma yönünde itilir ve ardından 1 saniyeliğine %20/25/30/35/40 yavaşlar.İtmek için ileriye, çekmek için geriye doğru kullan.

nişancınıza doğru atılmak isteyen duşmanı geri savurup bir okadarda yavaşlatırsınız genellikle Q - E kombosunda kullanılır sizden kaçmak isteyen düşmanıda kendınıze doğru çekip yavaslatırsınız

R: Hücre

Yıkılması halinde hasar veren ve yavaşlatan duvarlardan oluşan bir hapishane oluşturur.

Thresh kendi etrafında hayalet duvarlar örer. Duvarlardan herhangi birinin içinden geçen rakip şampiyonlar 250/400/550 (+100% Yetenek Gücü) büyü hasarı alır ve 2 saniyeliğine %99 yavaşlar; ancak içinden geçilen duvar yıkılır.
 Duvarlardan birisi yıkıldığında, kalan duvarlar hasar vermez ve yavaşlatma süresi yarıya iner. Bir rakip aynı anda birden fazla duvardan etkilenemez.

 q ile rakıbe gidip ultı attıgınızda rakip ne yapıcagını şaşırır yavaşlamaktan korkan rakıp ya sıçrayla çıkar içeriden yada duvarlara çarpmadan kite yapmaya çalısır dikkatlı kullanmak gerekir 1 şampiyon için atmadan önce iyi düşünülmeli yada değermi değmezmi oda size kalmış

 

Anonim isminde yorum yapmak isteyenler yorum başına isim yazarlarsa sizlere hitap edebilelim :

3 yorum:

  1. Hobit
    Fenere tiklayamayanlar var birde *:)

    YanıtlaSil
  2. AnqaraLı
    Merhaba blog sahibi oyun hakkında bilgiler edinmek istiyorum.Tşkler

    YanıtlaSil
  3. AnqaraLı

    oyun ile alakalı bütün bilgileri https://tr.leagueoflegends.com/tr/ adresinden ögrenebilirsin anlatmaya kalkarsak günlerimizi alır oyuzden sen biraz vaktini harca bunlara :)

    YanıtlaSil

35 dk. simge kazan

lol simge kazan

Popüler Yayınlar

yorumlar

 
Sponsor Linkleri : bedavalolkod | LoL indirim | Link Ekle
Copyright © 2013. lol simge kazan - All Rights Reserved
Hazırlayan Konuburada Güncel Blog Güncel Blog
Proudly powered by Blogger