Son Yazılar
Son yazılar...
Anasayfa » » Draven şampiyon tanıtımı

Draven şampiyon tanıtımı




Pasıf:Draven bir Dönen Balta yakaladığında ya da minyon, canavar veya kule öldürdüğünde izleyenlerin Hayranlığını kazanır. Rakip şampiyon katletmek, Draven'a sahip olduğu Hayranlık miktarına göre ilave altın verir.
Baltaları kaçırmamaya dikkat edin.



Q:Dönen Balta

Draven'ın bir sonraki saldırısı fiziksel hasar verir. Bu balta hedefin üzerinden havaya seker. Draven baltayı havada yakalarsa, otomatik olarak bir başka Dönen Balta hazırlar. Draven aynı anda iki Dönen Balta taşıyabilir.Ne kadar çok baltayı yakalarsanız o kadar hasar verirsiniz..

W:Adrenalin Seli

Draven'ın hareket hızı ve saldırı hızı artar. Kazanılan fazladan hareket hızı, zaman geçtikçe azalır. Dönen Balta'yı yakalamak Adrenalin Seli'nin bekleme süresini sıfırlar.Baltaları kaçırmamaya özen gösterin. :)



E:Geri Dur

Draven baltalarını fırlatarak hedeflere fiziksel hasar verir ve onları kenara savurur. İsabet alan hedefler yavaşlar.Bu skili kullanarak hedefe yaklaşmak daha kolay olacaktır.

R:Ölüm Pervanesi

Draven, isabet ettiği her hedefe fiziksel hasar veren iki devasa balta fırlatır. Ölüm Pervanesi, bir rakip şampiyona isabet ettikten sonra yavaşça yönünü tersine döndürür ve Draven'a döner. Ayrıca Draven bu yeteneği baltalar havadayken kendisine daha çabuk dönmesi için de etkinleştirebilir.
Draven bu skini kullandıgında baltalarından uzak durmaya çalısın yoksa kaçacak yer bulamazsınız :)

Şampiyon tanıtım yapan bombastik
Anonim isminde yorum yapmak isteyenler yorum başına isim yazarlarsa sizlere hitap edebilelim :

1 yorum:

  1. hobit

    dönen çift balta %100 Critic sonrası otur izle

    YanıtlaSil

35 dk. simge kazan

lol simge kazan

Popüler Yayınlar

yorumlar

 
Sponsor Linkleri : bedavalolkod | LoL indirim | Link Ekle
Copyright © 2013. lol simge kazan - All Rights Reserved
Hazırlayan Konuburada Güncel Blog Güncel Blog
Proudly powered by Blogger