Son Yazılar
Son yazılar...

taliyah lol kod



             Taliyah, taşları coşkulu bir enerji ve katıksız bir azimle dokuyan, Shurima'lı göçebe bir büyücü. Gençliğin merakı ve yetişkinliğin sorumlulukları arasında gelgitler yaşayan Taliyah,
her gün daha da artan güçlerinin gerçek doğasını keşfedebilmek için çıktığı yolculukta Valoran'ı neredeyse bir uçtan öbür uca kat etmiş.

 Uzun zaman önce ölen bir imparatorun tekrar ortaya çıkıp yükselişe geçtiğine dair söylentiler kulağına gelince, kabilesini Shurima'nın kaygan kumlarının arasından yükselen tehlikelere karşı korumak için memleketine dönüyor. Taliyah'nın yufka yüreğini bir zaaf olarak görenler, bu hatalarının bedelini çok ağır ödüyor; zira Taşların Dokuyucusu'nun deli dolu gençliğinin altında dağları yerinden oynatacak güçte bir irade ve yeryüzünü sarsacak kadar haşmetli bir hiddet yatıyor.

               Taliyah, Icathia'nın yozlaşmış gölgesinin dibindeki kayalık yamaçlarda doğmuştu. Çocukluğunu göçebe kumaş dokuyucusu olan kabilesiyle koyun güderek geçirdi. Yabancılar Shurima'ya baktığında kurak, renksiz bir çöl görüyordu ama ailesi onu hakiki bir çöl kızı gibi yetiştiriyor ve bu diyarların çeşit çeşit renklerinde güzelliği görmeye teşvik ediyordu.

 Kumulların altındaki taşlar, Taliyah'nın hep ilgisini çekerdi. Ufak bir çocukken kabilesi mevsimle değişen suları takip ettiği için, farklı bölgelerden renkli taşlar toplardı. Yaşı büyüdükçe, kumun üstünde yürürken toprak adeta onun hareketlerini takip eder ona yaklaşmaya çalışırdı.
Anonim isminde yorum yapmak isteyenler yorum başına isim yazarlarsa sizlere hitap edebilelim :

0 yorum:

Yorum Gönder

35 dk. simge kazan

lol simge kazan

Popüler Yayınlar

yorumlar

 
Sponsor Linkleri : bedavalolkod | LoL indirim | Link Ekle
Copyright © 2013. lol simge kazan - All Rights Reserved
Hazırlayan Konuburada Güncel Blog Güncel Blog
Proudly powered by Blogger